regenyei

„HALÁL, HOL A TE FULLÁNKOD?” Javasolt feldolgozási idő: 60 perc. Tolsztoj Ivan Iljics halála című kisregényével kapcsolatban kapsz kérdéseket.

Körkörös, keretes szerkezetű, mert a halott Ivan Iljics jelenik meg a mű első fejezetében, és csak az utolsó fejezetben mutatja be az elbeszélő a főhős.

még Pesten -, tőle hallottam néhány kaszinóbeli apróságot magáról. És hogy Emilt is, a képviselőt. Az pompás ember, ugye? A boldogult apámra hasonlít, ...

Az első a pikareszk utódjának tekinthető nevelési. (utazási vagy fejlődési) regény, csakhogy az élményeit elmesélő hős, számos országban.

Regenyei Katalin. 8130 Enying, Szabadság tér 19. Munkahely: Batthyány Fülöp Gimnázium és Általános Iskola. 8130 Enying, Kossuth Lajos u. 55.

GINTLI Tibor: Szerb Antal. In: Magyar irodalom. Főszerk. G. T. Bp. 2010. 742-749. p. BÁRCZI Zsófia: Álcázott szöveg. Műfaji játékok. In: Literatura, 2002.

és Csicseri Orosz Adrienne regényei1. Jelen tanulmányomnak elméleti háttere több perspektíva kombinációjából áll, amelyek főképpen az összehasonlító ...

Oldalunk használatával beleegyezik abba, hogy cookie-kat használjunk a jobb oldali élmény érdekében.