colorectalis

Az elmúlt másfél évtizedben a colorectalis daga- natok kemo- és radioterápiája az onkológia sike- res területei közé került. A kezelés alapját évtize-.

KULCSSZAVAK: colorectalis karcinóma, kolonoszkópia, okkult vér, rákszűrés. History of colorectal carcinoma screening. The first screening examinations for ...

16 мар. 2010 г. ... hogy a laparoscopos technika a colorectalis daganatok sebészi kezelésében is biztonsággal alkalmaz- ható. A szerzők saját és a nemzetközi ...

A szöveti grade meghatározásának jelentősége colorectalis carcinomákban azon a feltételezésen alapul, hogy a mirigyképző hajlam összefüggést.

A colorectalis rákban elhunytak száma közel 5000/év Magyarországon. ® Előfordulási gyakorisága a colon caudo- craniális irányában csökken.

Az endoszkópos és képalkotó eljárások szerepe a colorectalis rák diagnosztikájában… ... HNPCC – hereditaer nonpolyposis colorectalis carcinoma.

vizsgálatok szükségesek, mint pl. a folyamatban lévő COLOR-II study. A jelenleg elérhető vizsgálatok zöme retrospektív study és meta-analízis.

Oldalunk használatával beleegyezik abba, hogy cookie-kat használjunk a jobb oldali élmény érdekében.