150 zsoltár

így gondolkozz, mert vannak gonosz emberek, jogtalanságot cselekszenek és sok- sok rosszat, s mégis jól megy soruk, annak ellenére, hogy a természetes ...

gyanus, hogy megcsal, kirabol, elárul: lelke mozgása nehéz, mint az éj, érzése sötét, mint az Erebus: ilyennek ne higyj. – Hallgassd a zenét!

8 Érje őt a romlás váratlanul, + és fogja meg őt a háló, melyet kivetett, ... 5 Az én ellenségem gonoszakat mondott nékem: * "Mikor hal meg és.

val, a földbirtokos osztály kiváltságainak bővítésével az ország ... 5. A magyarok krónikája Officina Nova 1995. 816 p. 6. Magyarország története.

Sztereogram – Mit ábrázol a kép? – legalább 3 dolgot kellett felfedezni. - Karácsonyhoz kapcsolódó mondat, idézet szavainak kikeresése a Bibliából.

Szemem a hegyekre vetem – 121. genfi zsoltár. Loys Bourgeois, Genf 1551. Samuel Mareschall (1554-1640) harmóniái alapján. 2. Lábad botlani nem hagyja, ...

A MAGYAR ZSOLTÁR SZENCI MOLNÁR ALBERT ELŐTT. 1. Kevés olyan költői szövege van a világirodalomnak, amellyel a keresztény ember érzés- és gondolatvilága ...

Boldog ember, aki nem ment el a gonoszok tanácsába, mint az a földi ember, aki egyetértett a kígyó által rászedett feleségével abban, hogy megszegje Isten.

Oldalunk használatával beleegyezik abba, hogy cookie-kat használjunk a jobb oldali élmény érdekében.