X. Lumina Cornu Asztali Torna és II. Kalandozók ... - Kalandozok.hu

14 окт. 2017 г. ... A Lumina Cornu klub – Kalandozok.hu együttműködésében megrendezésre kerülő második rendezvény karakteralkotási rendszere ismerős lehet ...

X. Lumina Cornu Asztali Torna és II. Kalandozók ... - Kalandozok.hu - összefüggő

14 окт. 2017 г. ... A Lumina Cornu klub – Kalandozok.hu együttműködésében megrendezésre kerülő második rendezvény karakteralkotási rendszere ismerős lehet ...

30 апр. 2019 г. ... 2019 Májusában immáron negyedszer rendez közösen egynapos versenyt a Lumina Cornu. Klub és a Kalandozók csapata, ez utóbbi azonban először ...

Az erioni Nekropolisz egyike annak a kevésszámú gigantikus temetőnek, amely még most is áll - s bár a város urai minden lehető óvintézkedést megtesznek -,.

1 нояб. 2011 г. ... M.A.G.U.S. kalandmodul gyűjtemény. Írta: a Kalandozok.hu közössége. Szerkesztette: Hulla. Közreműködtek: Antail, Con Salamander, Felon, ...

Tier Nan Gorduin. A P. sz.-i 3659-ben Ilanorban született középnemes; kalandozó, vándorénekes és zsoldos. Anyja a. Miracle Adeptia tanúsága szerint toroni.

8 апр. 1998 г. ... Illuzionista. MAGUS. Kalandozok.hu. Háttér. Az illuzionisták Ynev kevéssé ismert mágiahasználói köze tartoznak.

alkimista már elfelejtette, mi is volt a kérdéses anyag, nem siette hát el feltörlését... Ismerkedjünk most meg részletesebben az alkímia, a nemtelen.

Ha eltalál valakit akkor 2K10 sebez, az azt követő körben visszaváltozik normál köpennyé. Más varázslat nem alkalmazható a köpenyen, mert az azonnali mágia.

Az igazi ediomadi nagyok minden bizonnyal tudomást sem vesznek a. „játékról”. (DV fórum, Raoul Renier). A Lobogók hordozói a MAGUS jelenében (3690-es évek).

bűvész a vele megegyező fokú mutatványokat még akkor is képes ... képzett bűvész hajtja végre. ... eszközös trükkök (duplafedeles cilinder,.

A nyílpuska vagy számszeríj lényeges ... erejét igénybe vette az ideg tartása, a nyílpuska ... végét az idegbe akasztja, majd a nyílpuska.

A városban még néhány hétig forrongás és klánháború dúl, meglehetősen nagy a káosz. A con Dermini klán azonban erőfölényben van a dzsadokhoz képest, ...

13 нояб. 2005 г. ... Amulettek. MAGUS. Kalandozok.hu. Az alábbiakban néhány Yneven használatos tárgy leírása következik. Ami mindegyikben közös, az az, hogy.

szes fegyver is kard volt – és talán a mai na- ... slan-kard a kardművész személyes aurájának ... ja végre, az nem kardművész, nem szamuráj,.

3. A nap ismétlésekor minden visszatér eredeti állapotába, beleértve a sorsszilánkok helyzetét, kivétel azon egyének emlékeit, akik a nap végén.

Kentaurok. MAGUS. Kalandozok.hu. Előzmények, avagy. Calowynre kerülésükről: A kezdetek kezdetén, mikor Urria megteremtette az elfeket, mindenki boldog volt.

A démonok - Rúna 4.1. Kalandozok.hu ... itt egy varázskard, és jöhetnek a démonok, hiszen ... kétszáz és háromszáz között mozognak, úgy.

Nekromanta. MAGUS. Kalandozok.hu. A nekromanta annyiban különbözik a boszorkánymestertől, hogy ő nem foglalkozik mérgekkel, rontással s csak ritkán átokkal.

Tetoválások. MAGUS. Kalandozok.hu. A legtöbb ynevi boszorkánymester testét mágikus tetoválások, rajzolatok, rúnák borítják, melyek különös.

M.A.G.U.S. Karakterlap. Játékos neve: A karakteralkotás dátuma: Tapasztalati pontok ψ-pontok. Összesen: Következő Tsz: Iskola: pyarroni. Maximum ψp: 33.

-csatacsillag. Kétkezes zúzófegyverek: -kétkezes csatabárd. -kétkezes buzogány. Spec. Zúzófegyverek: -nunchaku. -cséphadaró. -láncos buzogány.

Ranagol 1. MAGUS. Kalandozok.hu. Ynev legnépszerűbb „gonosz” istene. Ranagol a színtiszta intellektus, a hideg, számító logika istene. Megveti az.

A védekezés egyik eszköze a vassulyom. Ez nem más, mint 4, egy középpontból tetraéderesen kiinduló penge. Így, ha a földre hajítják,.

Kardok. MAGUS. Kalandozok.hu. Vágóél. (nevezzük ... vitézek korában) használatos kardok ... sem, hogy az igazi páncéltörő nyílhegy nem.

19 апр. 2007 г. ... Lovagrendek. MAGUS. Kalandozok.hu. A cikk a Hotdog/MAGUS oldalon jelent meg, a Lovagok című bejegyzés végén. Az eleje teljes egészében.

MAGUS. Kalandozok.hu. A modul leginkább újtekercshez és reneszánszhoz íródott. A cím magyarázata roppant egyszerű ez a modul kezdő.

nyílpuska továbbfejlesztett változata. A kahrei nyílvetőből a vesszőt már nem a feszes húr, hanem sűrített levegő lövi ki. Ez ugyanúgy működik, mint nálunk ...

6 янв. 2016 г. ... Ynev évszámai. Magyar Gergely. Ynev évszámai. Bevezető. Ezen összefoglaló – bár már több ilyen jellegű házi és részeiben hivatalos ...

3. nappali szoba: Vörösfenyő deszkák ... A szoba közepén hasonló anyagból készült apró asztal, mellette két szék. ... Titkos szoba: csak egy újabb.

Ynev fémei. MAGUS. Kalandozok.hu. Abbit-acél. Rendkívül értékes vas-abbit-ezüst ötvözet. A Pyarron szerinti XX. században kezdték alkalmazni. Abasziszban.

Előszó: a MAGUS-ból egyik leginkább hiányolt rész számomra a különféle fajok egyedi fegyverzeteinek a bemutatása. Habár a Summarium és a.

13 июл. 2011 г. ... Ha a karakterek furcsa nyomokat látnak, furcsa zajokat hallanak, egy- egy árnyék olyan lényhez tartozik aminek hatalmas agyara van... A.

Ranagol kedvencei. MAGUS. Kalandozok.hu hogy megszüntesse fájdalmat, lelke hozzá fordul. 3. Itt előjön a Ranagol papok hideg számítása. Az áldozat fájdalmai.

10 апр. 1994 г. ... medvekarom, szarvasbőr, farkasfog, halpikkely, stb. A megszárított és porrá őrölt tárgyat a gyertyaviaszba kell.

Orwella paplovag. MAGUS. Kalandozok.hu. (Pusztító Erő útja). Karakter kidobása. Erő. K10+8+Kf. Állóképesség. K10+8. Gyorsaság. 3K6 (2x). Ügyesség. 3K6 (2x).

A Sogron-paplovag az Első Törvénykönyv szerint. MAGUS. Kalandozok.hu. Láng lobban, tűz perzsel,. Szent máglya, égess el! Rőt főnix vijjogva.

Kalandozók Védistene, a Fegyverek Élének. Ereje, a Bátrak és Vakmerők Barátja, a Háború. Istene. Neve egyet jelent a harc művészetével, a.

Nekromanta varázslatok. MAGUS. Kalandozok.hu. Koponyacsapás. Mana pont: 7. Erősség: 1. Sebzés: K10. Varázslás ideje: 4 szegmens.

Boszorkánymesteri tetoválások. MAGUS. Kalandozok.hu. A Szent Inkvizíció legfőbb. Purgátorának becses figyelmébe! Az alább következő tekercsre egy.

Az életút történet nem puszta társasjáték – egyfajta állapot. (Ha akad olyan elvetemült ... jóbarátok vagytok. Nem. Nem ismerik egymást régóta, és.

Oldalunk használatával beleegyezik abba, hogy cookie-kat használjunk a jobb oldali élmény érdekében.